Yoga-instructeur

Mijn naam is Nathaly Haezebrouck, yoga instructeur, adem- en mobiliteitstrainer en ik verzorg de yogalessen op zaterdag.

Op een kruispunt in mijn leven ontdekte ik yoga en met mijn onstilbare nieuwsgierigheid ben ik me in deze wereld gaan verdiepen.

Na jarenlang allerlei lessen bij te wonen in verschillende yogavormen en boeken te verslinden over bijbehorende onderwerpen, besloot ik een yoga opleiding te volgen bij Sofie Jambers om mijn ervaring te kunnen overbrengen. Ik ging daarna ook bij haar verder in de leer om als yoga coach mensen één op één te kunnen helpen en hen opnieuw in contact te brengen met zichzelf en ze van daaruit verder te laten groeien.

Yoga leert balans te vinden in onze levendige wereld vol prikkels en oneindige mogelijkheden. Het helpt je naar binnen te keren en te verstillen, bewust te worden van je lichaam en je grenzen te leren kennen.

Yoga geeft de unieke gelegenheid om jezelf te ontdekken, te bewegen naar eigen kunnen en tot rust te komen.

Aan de hand van een thema wil ik telkens een boodschap doorgeven in mijn les, tips voor thuis zodat yoga niet enkel balans op de mat is maar in je leven.

Yoga is voor iedereen, je hoeft niet lenig te zijn of al iets te begrijpen van yoga. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en aangepast, alsook zorg ik voor een warm thuiskomen bij jezelf maar ook in verbinding met anderen.

Nathaly